A CORBERA, MÉS BÀSQUET QUE MAI!

El Club Bàsquet Corbera, entitat sense ànim de lucre nascuda 1995-96,  inicia una nova etapa estrenant junta directiva de pares i mares, conscients dels molts beneficis esportius, formatius i socials, de créixer formant part d’un club de poble.

Des de les Corbiescoles, pels més petits, i passant per totes les categories fins els equips dels veterans/es, el nostre objectiu principal és fer créixer persones. Formant-les no només físicament, sinó d’una manera integral, aprenent valors tan importants com el treball en equip, l’esforç, la solidaritat entre companys i el respecte als altres.

Què aconsegueixen els més menuts a les Corbiescoles? a banda dels clars beneficis de fer esport, treballar les emocions (sociabilitat, cooperació, pressa de decisions, autoestima i autonomia) i guanyar confiança en l’ús de l’anglès tot jugant a bàsquet.

El sentiment d’un club, el valor d’un poble” els nostres jugadors/es fan seu aquest lema, i porten el nom de Corbera arreu de Catalunya, sentint orgull de pertànyer a la nostre comunitat i mostrant allà on van una imatge de respecte i bon saber fer.

Tot i l’experiència i formació que tenen les persones que treballen pel club, no seriem on som sense el voluntariat i entusiasme d’entrenadors/es i col·laboradors/es, essencials per a que una entitat com la nostra sigui exitosa i creixent. Des de aquí, el nostre més gran agraïment a tots i totes: MOLTES GRÀCIES!

Aquesta temporada, es respirarà més bàsquet que mai a Corbera. Organitzarem torneigs organitzats pel club, trobades d’escoles, partits de lliga tots els caps de setmana (#tothomalpavello), fins a la celebració especial dels 30 anys del Club.

Us esperem a tots/es! Que el nostre bàsquet arribi a tothom!

Salut, il·lusió i bàsquet!

1,2,3 CORBERA!