Tot a punt per començar els Campionats de Promoció a Barcelona Des de dissabte passat son públics els calendaris de les competicions d’edat escolar de la Federació Catalana de Basquetbol.

Des de dissabte passat son públics els calendaris de les competicions d'edat escolar de la Federació Catalana de Basquetbol.

Gairebé 20.000 escolars començaran a participar, el proper dissabte 31 d’octubre i diumenge 1 de novembre, en els campionats de bàsquet de Promoció que organitza la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) a Barcelona. Són 453 grups els que conformen els 1.954 equips que la propera setmana, si les autoritats així ho indiquen i autoritzen, han d’iniciar la temporada 2020-21: des dels més petits com els Pre-Mini, fins als Júniors -tant masculí com femení-.

Es proposa un model de calendari de joc innovador, pel sistema de bombolles entre dos equips: jugaran l’anada i tornada en dos caps de setmana, i una setmana de descans abans de la següent bombolla. Tot això, juntament amb l’acompliment responsable del protocol federatiu, aprovat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) amb el vist-i-plau del PROCICAT, fa que aquest sigui un model segur de socialització; que no sigui propagador del virus.

Els diferents pavellons, escoles i pistes poliesportives, que enguany comptaran amb responsables de compliment COVID, així com dels corresponents circuits d’entrada i sortida, dispensadors de gel, i una desinfecció dels seus espais i materials, entre d’altres; ja estan també a punt. L’esforç conjunt d’ajuntaments, clubs, entitats esportives, escoles, directius/ves, tècnics/es, delegats/es i mares/pares veurà la llum el proper cap de setmana: s’ho mereixen, ens ho mereixem!

Serà una temporada excepcional, com correspon a l’excepcionalitat del moment, i tot és a punt, perquè, com ja en el seu dia va afirmar la consellera de la Presidència, Meritxell Budó: “la pràctica esportiva és segura. Els protocols s’estan aplicant bé. Hi ha una incidència en el món de l’esport molt baixa”.

1,2,3 CORBERA 🏀

#basquetcatala #baloncesto #seny #imparables #tornarem #imparables#coronavirusespaña #salud #corberadellobregat #cbcorbera #corbera #santviçensdelshorts #molins #Pallejà #cervelló #laPalma #Gelida #santandreudelab