COMUNICAT OFICIAL

El passat dia 29 d’octubre de 2020 la Junta directiva i la direcció tècnica es va reunir amb caràcter d’urgència per tractar les mesures que la Generalitat de Catalunya ha pres en relació a la activitat esportiva.

Després de llegir les mesures preses per part de la Generalitat i parlar amb els diferents organismes que regulen la nostra activitat, el club va comunicar la suspensió de tota activitat esportiva durant 15 dies.

Des del Club us volem fer arribar un missatge d’esperança, això passarà i ens aixecarem més forts que mai i no deixarem a ningú pel camí.

En la mateixa línia us volem transmetre que durant aquest confinament es seguiran realitzant els tres entrenaments setmanals, des de la categoria de Corbiescola fins a cadet, cada entrenador escollirà la millor eina per fer l’entrenament, la decisió de com ho farà (en directe o enviant un vídeo), això ho decidireu dins de cada grup.

Els equips sèniors rebran per part del nostre preparador físic extern el treball a realitzar pel
seu compte amb supervisió dels entrenadors.

Gràcies a aquest esforç portem un marcador de 0 casos positius i 0 equips confinats.

Volem donar a tots les gràcies per l’esforç i la paciència que esteu tenint!

Us seguirem mantenint informats de qualsevol canvi i de qualsevol informació que ens arribi referent al nostre esport que ens pugui afectar.

1,2,3 CORBERA!

Att.
Junta directiva i direcció tècnica.